18 Aralık 2016 Pazar

Günlük Süt Çiftliği'nden Taze Köy Sütü

SÜT FAYDALARI                                                                                                                                                          Tok tutar, Bağışıklık sistemini geliştirir, Bağırsak hareketlerini düzenler, Kansere karşı hücreleri korur, Kan basıncını düzenler, Diş çürüklerine karşı kalkan görevi görür, Vücut yaralarının iyileşmesini hızlandırır,Çocuklarınsinir sisteminin gelişmesine yardımcı olur, Gebelik döneminde hem annenin hem de bebeğinsağlıklı bir süreç geçirmesini sağlar, Kemik sağlığında önemlidir, Uykuyu getirir, Özelilikle yaşlılıkta, kadınlarda menapoz döneminde, hem kadınlarda hemde erkeklerde de Osteoporoz tehlikesi, kemik erimesine ve kırılmalarına karşı önleyicidir.

Günlük Süt  ÇİFTLİĞİ - NEDEN GÜNLÜK SÜT ?
img
- UHT Sütler 135-150 derece sıcaklıkta pastörize edildikleri için sütün içerisindeki faydalı bakteri, enzim ve vitaminler tahrip olur.

- UHT Sütler yüksek sıcaklıkta işleme sokulduklarından dolayı lezzetlerini kaybederler. Bunu telafi etmek, tekrar süt lezzetini kazandırmak için bazı kimyasal maddeler kullanılır.

- Günlük Süt  çiftliğinden gelen günlük sütler, hiç bir katkı maddesi içermez.

- Günlük Süt  Çiftliğinde üretilen sütler tesislemizde hızla soğutularak sütün içerisinde bakterilerin üremesi engellenir. Soğutulmuş süt soğuk zincir kırılmadan sizlere ulaştırılır.

- Günlük Süt  çiftliğinden gelen günlük sütler, pastörizasyon ve uht işlemi görmediği için vitamin, enzim ve bakteri değerleri korunmaktadır.

- Günlük Süt  çiftliğinden gelen günlük sütler hiçbir işlemden geçmediğinden, yağ oranıyla oynanmadığından ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığından dolayı %100 doğal süt ürünleri ve sütlü tatlılarınızın yapımında kullanabilirsiniz.

- Edirne Günlük Süt  çiftliğinden gelen günlük çiğ süt hiçbir işleme tabi tutulmadığı için sütün sindirimini sağlayan laktaz ve lipaz aktif enzimlerine sahiptir. Canlılığını yitirmiş laktazı ve diğer aktif enzimleri içeren pastörize süt, yetişkin mideler tarafından dahi gerektiği gibi sindirilemez.

- Edirne Günlük Süt  çiftliğinden, % 100 Doğal ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan günlük sütünüzü el değmeden hijyenik ortamlarda otomatik sağım makinaları ile sağıp, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.

- Çiftliği'nden sipariş ettiğiniz, katkısız %100 doğal çiğ günlük sütleri, çocuğunuza güvenle içirebileceğiniz gibi, yoğurt veya sütlü tatlılarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

- Çiftliği'nde, sipariş ettiğiniz sütler, el değmeden hijyenik otomatik sağım sistemiyle sağılmakta ve hiç bir katkı maddesi kullanılmadan %100 Doğal Günlük Çiğ Süt olarak satışa sunulmaktadır.

- Günlük Süt  Çiftliği; sütçülüğü sadece süt ürünlerinin üretimi ve satışı olarak görmemekle beraber, hayvanların sağlıklı yaşam koşullarında yaşaması, doğal ve sağlıklı yemler ile beslenmesi gibi kriterleri göz önünde bulundurur. Hayvancılık alanında uzman kadromuz ile, sütün ottan sofraya kadar olan tüm süreci içersinde, sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Günlük Süt  Günlük Süt'lerini sizlere ulaştırıyoruz.

- Günlük Süt  Çiftliği'nden 0535 849 2365 no'lu telefonu arayarak, Edirne içersine Günlük Süt siparişi verebilirsiniz.

- Kapıya Teslim ettiğimiz Günlük Süt  Günlük Süt'leri için ekstra ücret ödemezsiniz.

- Günlük Süt  Çiftliği'nden Edirne Günlük Süt Sipariş etmek için, 1 telefon etmeniz yeterlidir.

- Artık günlük doğal inek sütüne ulaşmak için köyde yaşamanıza gerek yok! Edirne Çiftliği'den hiçbir katkı maddesi bulunmayan % 100 doğal günlük çiğ sütünüzü kapıya teslim satın alabilirsiniz.

- Edirne Çiftliği'nde üretilen Günlük Süt  Günlük Sütleri; otomatik sağım makinaları ile sağılıp, soğutma tanklarında muhafaza edilerek, Günlük Süt  çiftliğinden el değmeden paketlenerek, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.

- Sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Günlük Süt  Günlük Süt'lerini 1 telefonla kapınıza ulaştırıyoruz.

Hiç yorum yok: